Økonomiavdelingens portal

ShareControl Finance er et nettsted i Office 365 for bedriftens økonomiavdeling. Hensikten er å effektivisere arbeidsprosesser, skape bedre samhandling og god internkontroll med selskapets arbeidsdokumenter og rapporter.

I løsningen organiserer dere all dokumentasjon som er viktig for avdelingen å ha orden på. Det er enkelt å gjenbruke og dele dokumentene med kollegaer, regnskapsfører og revisor på en kontrollert og strukturert måte.

ShareControl Controller er et nettsted i Office 365 for økonomi- og resultatansvarlige i en virksomhet. Hensikten er å effektivisere prosessen ved resultatoppfølging og budsjettarbeidet.

Bestill demo eller prøveversjon

Book en demo her!

Bestill uten forpliktelse i 15 dager

Powered by
Office 365

Galleri

Presentasjonsvideo

Funksjonalitet

ShareControl Finance for Office 365:

 • Få kontroll på felles dokumenter med en fleksibel, men forhåndsdefinert mappestruktur, bruk av metadata for gjenfinning.
 • Oppgavebehandling med tidsfrister slik at alle medarbeidere har oversikt over oppgavene i periodeavslutning.
  Leder godkjenner oppgaver. Dette dokumenterer internkontroll ved finansiell rapportering.
 • Oppgaveadministrasjon lar deg kopiere oppgaver, mapper og filer fra en periode til neste i en operasjon. Effektiviserer arbeidet.
 • Finanskalender over offentlige frister med mulighet å legge inn egne datoer.
 • Tilgang til Kunnskapsoppslag med relevante lover, bestemmelser og aktuelle satser.
 • Mulighet for å lenke inn interne retningslinjer som f.eks. Økonomihåndbok, Fullmaktmatriser, Budsjettguide, og nettsider du bruker i daglig arbeid, m.m.
 • Vårt revisoroppslag som viser status på utarbeidelsen av dokumentasjon, og effektiviserer arbeidet med revisor.
  Revisjonsselskapenes Prepared-by-Client (PBC) liste er innarbeidet slik at det er enkelt for revisor å finne dokumentasjonen og status på denne.
 • Kunnskapsoppslag med eIFRS lenker.
 • Versjonslogg av dokumenter lar deg hente tilbake eldre versjoner.
 • Skrivebeskyttelse av endelig dokumentasjon.
 • Enkelt filsøk via Office 365 søkemotor og Delve.
 • Sikker synkronisering av dokumenter via OneDrive og OneDrive for Business.
 • iPad bruk med muligheter for å markere og skrive på dokumenter.
 • Word Online lar deg også enkelt oversette dokumenter til andre språk.
 • Finnes også i Engelsk versjon.

ShareControl Controller:

 • Gir oversikt over tidsfrister for rapportering-, planprosesser og andre aktiviteter gjennom året i forbindelse med økonomistyringen av selskapet.

Utvalgte funksjoner og beskrivelse av disse.

Fordeler med Add-ins

ShareControl legges på toppen av din Office 365. Vi fremhever funksjonalitet som allerede eksisterer i SharePoint på en enkel og tilgjengelig måte. Alt du jobber med av filer lagres på din SharePoint.

Dersom du noen gang behøver å flytte på dine data så har du fra dag en full kontroll ettersom alt lagres hos deg. Det er også enkelt å legge til eller fjerne ShareControl uten at du mister noe av innholdet du har jobbet med.

Sikkerhet

Med Office 365 er dataene dine. Du eier dem. Du kontrollerer dem. Og du kan ta dem med deg hvis du bestemmer deg for å avslutte din Office 365 tjeneste.

Når du betror dataene dine til Office 365, forblir du den eneste eieren av dem: Du beholder rettighetene og eierskapet til dataene du lagrer i Office 365.

Teknisk

ShareControl produktene er Add-ins for Office 365. Du får en .app-fil fra oss som lastes opp til din App-katalog av en administrator. Deretter blir ditt ShareControl produkt tilgjengeligjort blant valgene når du velger å legge til en app på et område.

Hvert produkt legges til på eget nettsted. Det er mulig å legge produktet på flere nettsteder. Vi anbefaler at nettsteder struktureres i samarbeid med bedriftens IT-avdeling, ettersom tilganger og rettigheter er en viktig faktor.

Produktet kjører i nettleseren til brukeren (html/javascript) og bruker REST for kommunikasjon med selve nettstedet til SharePoint. For å få opp ShareControl produktets visning må appen startes via områdeinnhold-ikonet.