HR-portal

ShareControl HR-portal er en løsning for HR, ledelsen og de med personalansvar. I portalen som er et nettsted i Office 365 kan HR, lederne og saksbehandlere få tilgang via sin ordinære Office 365 brukerpålogging, og registrere, følge opp nøkkeldata og dokumentasjon. Løsningen gir en sikker og strukturert arbeidsplass for personlige opplysninger, lønnsavtaler, medarbeidersamtaler, med videre. Med god oversikt over informasjon knyttet til de ansatte, hvem som har ansvar for oppfølging og oppgavedeling oppnås en god samhandling. Det er enkelt å gjøre bedriftstilpasninger til standardløsningen. Brukerne har tilgang til aktuelle lover, forskrifter, aktuelle satser og maler via kunnskapsoppslaget i HR-portalen, samt tilgang via tilrettelagte egne lenker i HR-portalen til virksomhetens stillingsbeskrivelser, personalhåndbok, etc.

Powered by
Office 365

Bestill demo eller prøveversjon

Book en demo her!

Funksjonalitet

ShareControl HR-portal for Office 365:

 • Lønnsavtaler og annen dokumentasjon er lett tilgjengelig ved strukturert lagring av filer og bruk av registrerte metadata.
 • Tilgang til Kunnskapsoppslag med relevante lover, forskrifter, aktuelle satser og maler.
 • Mulighet for å lenke inn selskapets interne retningslinjer som tilgang til f.eks. personalhåndbok, rutinebeskrivelser, fullmakter, mv.
 • Elektronisk signatur tilgjengelig ved integrerte løsninger som DocuSign og andre.
 • Enkelt å ta ut data i Excel.
 • Enkel tildeling og behandling av oppgaver som bidrar til sikker, effektiv håndtering og samhandling av dokumenter for HR og andre, f.eks. i prosesser med ansettelseser.
 • Versjonslogg av dokumenter lar deg hente tilbake eldre versjoner.
 • Skrivebeskyttelse av endelig dokumentasjon.
 • Enkelt filsøk via Office 365 søkemotor og Delve.
 • Sikker synkronisering av dokumenter via OneDrive og OneDrive for Business.
 • iPad bruk med muligheter for å markere og skrive på dokumenter.
 • Word Online lar deg også enkelt oversette dokumenter til andre språk.
 • Finnes også i Engelsk versjon.

Fordeler med Add-ins

ShareControl legges på toppen av din Office 365. Vi fremhever funksjonalitet som allerede eksisterer i SharePoint på en enkel og tilgjengelig måte. Alt du jobber med av filer lagres på din SharePoint.

Dersom du noen gang behøver å flytte på dine data så har du fra dag en full kontroll ettersom alt lagres hos deg. Det er også enkelt å legge til eller fjerne ShareControl uten at du mister noe av innholdet du har jobbet med.

Sikkerhet

Med Office 365 er dataene dine. Du eier dem. Du kontrollerer dem. Og du kan ta dem med deg hvis du bestemmer deg for å avslutte din Office 365 tjeneste.

Når du betror dataene dine til Office 365, forblir du den eneste eieren av dem: Du beholder rettighetene og eierskapet til dataene du lagrer i Office 365.

Teknisk

ShareControl produktene er Add-ins for Office 365. Du får en .app-fil fra oss som lastes opp til din App-katalog av en administrator. Deretter blir ditt ShareControl produkt tilgjengeligjort blant valgene når du velger å legge til en app på et område.

Hvert produkt legges til på eget nettsted. Det er mulig å legge produktet på flere nettsteder. Vi anbefaler at nettsteder struktureres i samarbeid med bedriftens IT-avdeling, ettersom tilganger og rettigheter er en viktig faktor.

Produktet kjører i nettleseren til brukeren (html/javascript) og bruker REST for kommunikasjon med selve nettstedet til SharePoint. For å få opp ShareControl produktets visning må appen startes via områdeinnhold-ikonet.